FLEXIMOBIL - Plicuri
Solutia terapeutica completa in boli articulare

Fleximobil contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osteoarticular la persoanele care solicita intens articulatiile, cum ar fi persoanele cu activitate fizica intensa, persoanele supraponderale, precum si cele de varsta a treia.

Fleximobil plicuri contine o combinatie inovatoare de condroitina si glucozamina, componente esentiale ale cartilajului articular si extract de gheara diavolului bogat in harpagozide (minim 10%), principii active cu actiune antiinflamatoare si analgezica.Ce contine Fleximobil?
Ingrediente activeProprietati
40 mg harpagozideamelioreaza durerile articulare la 1h de la administrare
1500 mg glucozamina stimuleaza formarea componentelor cartilajului
1200 mg condroitinaincetineste distrugerea cartilajului
Cum actioneaza Fleximobil plicuri?

Cartilaj Fleximobil plicuri

Eficacitate terapeutica dovedita clinic

Fleximobil – forma de plicuri permite o concentratie maxima de pana la 3 ori mai mare decat la capsule

Fleximobil – actiune similara unui antiinflamator de ultima generatie (in calmarea durerii si a inflamatiei), insa fara efectele adverse ale acestuia

Fleximobil – optim dozat in tratamentul osteoatritei; doze confirmate de peste 300 de studii clinice (glucozamina 1500 mg + condroitina 1200 mg)

Cum se administreaza Fleximobil?

1 plic de 2 ori/zi. Inainte de administrare, continutul fiecarui plic se dizolva in aproximativ 100-150 ml apa. Inca din prima saptamana de administrare, se poate observa ameliorarea durerii. Pentru obtinerea unui efect optim, se recomanda administrarea in cure de 2 luni cu o pauza de 1 luna (3-4 cure/an).