Fleximobil Articulatii, plicuri

SOLUTIA IN PLIC PENTRU ARTICULATII SANATOASE

Fleximobil articulatii plicuri contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osteoarticular la persoanele care solicita intens articulatiile, cum ar fi persoanele  cu activitate fizica intensa, persoanele supraponderale, precum si cele de varsta a treia.

Fleximobil articulatii plicuri contine o combinatie de glucozamina, component esential al cartilajului articular, extract de gheara diavolului bogat in harpagozide (minim 10%) si vitamina C.

Ce contine Fleximobil Articulatii, plicuri?

1 plic/zi contine:

  • 1500 mg glucozamina
  • 15 mg harpagozide
  • 100 mg vitamina C
Cum actioneaza Fleximobil Articulatii, plicuri?

Fleximobil articulatii plicuri contribuie la mentinerea sanatatii articulare prin extractul de gheara diavolului, stimuleaza sinteza colagenului articular si impiedica degradarea oxidativa a structurilor afectate de inflamatie.

Studiile demonstreaza ca harpagozidele actioneaza dupa o ora de la administrare.

Eficacitate dovedita clinic

Fleximobil  Рforma de plicuri permite realizarea unei concentratii sanguine maxime de pana la 3 ori mai mare decat cea realizata dupa administrarea capsulelor

 

Cum se administreaza Fleximobil Articulatii, plicuri?

1 plic pe zi. Inainte de administrare, continutul fiecarui plic se dizolva in aproximativ 100-150 ml apa. Pentru obtinerea unui efect optim se recomanda administrarea in cure de minim 2 luni.